Tamplarie Salamander

tamplarie-salamander_fin-2CU GEAM TERMOPAN SAU TRIPAN

Ei bine, pe plan international, Salamander inseamna calitate, inovatie si grija pentru mediu!
Vorbim despre o noua clasa de profile produse in Bavaria, Germania . Si ca orice produs nemtesc, confortul se imbina cu optimizarea consumului de energie, intr-un design pragmatic al unei generatii viitoare de ferestre.
Credem ca ferestrele trebuie sa indeplineasca inalte norme tehnice, rezistenta la incercari de efractie si la intemperii dar si standarde ridicate de design. Pentru ca ele reflecta practic stilul fiecaruia de viata. Aceasta inseamna ca timpul petrecut de specialistii germani cautand cele mai bune solutii, inventand si implementand tehnologii, transformand viitorul in prezent, este din plin rasplatit zi de zi de increderea acordata de clientii nostri care au ales ferestrele SALAMANDER.

 

DESIGN_2_DPe  plan mondial a devenit o prioritate utilizarea materialelor si a produselor ECOLOGICE, la aceasta prioritate se aliniaza SALAMANDER promovand sisteme de profile pentru realizarea tamplariei pvc, produse prin reciclarea materialelor respectiv producerea profilelor reciclabile in totalitate.
Sistemul de profile SALAMANDER 2D-folosit pentru realizarea de tamplarie pvc de inalta calitate - este un sistem fabricat cu utilizarea partiala a materialului reciclat, prin tehnologia ,,BIEXTRUZIUNII”. Calitatile fizice, mecanice si de aspect sunt similare sau chiar superioare sistemelor  citeste mai multSTREAMLINEGama de ferestre pvc si usi pvc realizate in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 combina avantajele unice oferite de acesta cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT - si cu vitraje performante de pana la 40 mm latime, tamplaria pvc mentinandu-si aspectul estetic deosebit. Sistemul SL76, este din anumite puncte de vedere unic in comparatie cu competitorii din clasa sa:
  • culoarea, ALB SALAMANDER, caracterizeaza si deosebesc profilele pvc fabricate de Compania SALAMANDER citeste mai mult


BLUE_EVOLUTIONFerestrele pvc realizate din sistemul de profile SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei pvc. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECtIA CLIMATULUI, EFICIENTA ENERGETICA, PROTECTIA MEDIULUI.
Sistemul de profile bluEVOLUTION este dedicat pentru fabricarea de tamplarie pvc de noua generatie. Combinatia dintre profilele bluEVOLUTION, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea citeste mai mult

Profilele SALAMANDER indeplinesc cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand atat tusele moderne, dar oferind si posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie.

Nimic nu este imposibil: impreuna cu specialistii germani solutiile vin natural, innobiland fatadele si interioarele, lasand libera posibilitatea de creatie si punand in practica  ideile Dumneavoastra.


Forme clasice... arce, ferestre segmentate, asimetrice, triunghiuri, geamuri rotunde, ferestre mari, usi culisante, armonice : posibilitatile de creatie sunt nelimitate.
Totul este posibil: puteti regasi culorile padurii, nuantele nisipului cu ajutorul profilelor in nuante naturale, puteti aduce culoarea in casa Dumneavoastra cu ferestre in tonuri vesele. Sau pur si simplu puteti personaliza exteriorul ferestrelor in acord cu arhitectura, lasand albul la interior pentru a va permite amenajari diferite in incaperi diferite. Si toate acestea cu minime costuri suplimentare pentru o mare paleta de culori.

Cu o calitate ridicata si finisaje destinate utilizarii indelungate, foliile decorative va permit sa creati armonia perfecta in designul caminului dumneavoastra .

Va stam la dispozitie cu o gama larga de folii decor (imitatie de lemn) , vopsit (toata gama de culori RAL) . SALAMANDER urmareste tendintele din industria mobilei si creeaza modele de lemn in concordanta cu acestea.