Tamplarie pvc Rehau cu geam termopan :

banner
  • Constructorii , arhitectii sau  particularii sunt foarte exigenti atunci cand in proiect urmeaza a fi montate ferestrele. Cine doreste sa detina in prezent si in viitor calitate si sa lucreze cu un partener competent, nu trebuie sa lase nicio problema fara raspuns.
  • Pentru oferte de pret personalizate, va rugam contactati-ne  "Contact" sau sa trimiteti un e-mail la adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza cu un tablou de tamplarie sau o schita , mentionand dimensiunile, tipul de profil , culoarea , tipul de deschidere si orice alte detalii mai doriti si in cel mai scurt timp solicitarea dumneavoastra va primi raspuns.
 
 

 

 
 

   Culori Disponibile:

Caracteristici:
-Foliile noastre decorative sunt de cea mai inalta calitate
-Rezistente la intemperii
-Resistente la mediu
-Usor de curatat
-Rezistente la lumina
Avantaje:
-Se pot folosi la ferestre, usi de balcon usi exterioare si interioare
-Sunt posibile folii decorative diferite pentru exterior si interior
-Calitate verificata - dovedita prin marcajul de verificare RAL
-Suprafete usor de curatat
-Posibilitati flexibile de configurare
-Adeziv fara solventi pentru aplicarea foliei decorative pe profile
 

Untitled-1_03

 

Firma noastra va ofera cel mai apreciat profil de tamplarie Pvc - Rehau , cat si pachete de Sticla Saint Gobain (termopan / tripan) , Plase contra insectelor , Rulouri si Jaluzele Verticale de cea mai buna calitate.

Sistemele de tamplarie pvc cat si geamul termopan folosit beneficiaza pe deplin de experienta inginerilor germani acumulata de-a lungul anilor si de ultimele inovatii in domeniu, care au un singur scop si anume : aducerea cat mai aproape de perfectiune.

La noi, toate aceste avantaje oferite de sistemele Rehau sunt combinate cu respectul nostru fata de client, cu echipe de montaj care au o experienta in domeniu de peste 5 ani, cu o gama larga de accesorii profesionale pentru ferestre si usi care vor satisface chiar si cele mai exigente dorinte ale dumneavoastra.