Plase de insecte


plase-insecte-balamale-usaPlase pe balamale impotriva insectelor
Plasele pentru insecte pe balamale au cadrul din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic, alb sau maro. Pentru cei care opteaza pentru tamplarie color exista profile de plase caserate in nuante de stejar auriu, mahon, stejar inchis. Construite din fibra de sticla cu o rezistenta mare la rupere precum si ochiuri foarte fine ce nu reduc vizibilitatea sau patrunderea luminii in incapere plasele de insecte pot fi de mai multe tipuri.

Impiedica patrunderea insectelor dar si a impuritatiilor purtate de vant .

 


plase-insecte-fixe-fereastraPlase fixe impotriva insectelor

Plasele sunt fixate pe un cadru metalic si sunt prinse cu ajutorul unor cleme din PVC. Plasele prinse cu cleme sunt fixe, nu se pot deschide.

Demontarea plasei se poate face usor si nu necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui. Impiedica patrunderea insectelor dar si a impuritatiilor purtate de vant.


plase-insecte-rulou-fereastraPlase rulou impotriva insectelor
Plasele de tantari tip rulou sunt construite cu caseta si ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucenta, neinflamabila, rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de ghidare si caseta sunt alb si maro.

Actionarea este facilitata de arcuri; ridicarea si coborarea se fac astfel foarte usor, prin tragerea snurului de actionare. Plasa rulou este prevazuta cu un mecanism impotriva ridicarii accidentale.plase-insecte-glisante-usaPlase glisante impotriva insectelor
Plasa din fibra de sticla de tip usa culisanta, este manevrata prin alunecare pe un sistem de role. Constructia sa speciala, garanteaza o inchidere ermetica.

Aceasta usa robusta dar foarte eleganta, nu necesita decat foarte putin spatiu. Impiedica patrunderea insectelor dar si a impuritatiilor purtate de vant.

 

 


 

Intretinere:

- lunar se recomanda indepartarea prafului depus pe fibra de sticla cu ajutorul unei perii, unui pamatuf electrostatic sau prin aspirare

- ori de cate ori este necesar, dupa desprafuire, se va proceda la curatirea sinelor de rulare prin spalare cu un burete sau o carpa umeda