Glafuri exterior

Glafuri-ExteriorSistemele de glafuri de exterior protejeaza eficient peretele de fatada al constructiei in zona ferestrei impotriva inghetului, a patrunderii apei si murdariei.

Elementele de inchidere laterala (capace din plastic dur, rezistent la raze UV) impiedica deteriorarea tencuielii zidariei la extremitatile glafurilor de fereastra.


Glafurile exterioare se monteaza sub toc, pe un profil de inaltare - in cazul in care tamplaria se monteaza concomitent cu glafurile, sau direct pe profilul de toc,  - daca tamplaria a fost montata anterior.Glafuri de exterior din aluminiu

Untitled-2Pervazul de aluminiu are latimi cuprinse intre 75 mm si 360 mm iar grosimea acestuia este cuprinsa intre 1,3 mm si 2,6 mm in functie de latimea acestuia. Grosimea pervazului exterior creste exponential cu latimea acestuia.

Culori - alb, stejar auriu, mahon, maro - RAL 8014, RAL 8019.

Accesorii:

  • glaf-aluminiuCapac lateral de inchidere din PVC rezistent la razele ultraviolete.
  • Element de imbinare.
  • Element de imbinare colt exterior.
  • Element de imbinare colt interior.
  • Banda antizgomot ( atenuarea zgomotului cauzat de ploaie).

Glafuri din marmura compozita Helopal Clasic


helopal-clasic-tnCu o grosime de fix 2 cm si cu o muchie frumos rotunjita acest model de glaf poate fi folosit la fel de bine atat la interior, cat si la exterior . Are un design simplu ce confera distinctie si eleganta.


Avantaje:

- livrare in scurt timp cu folie de protectie
- rezistenta mare in timp
Untitled-2_copy- design deosebit
- doua tipuri de suprafete (lucios si mat)
- pachet de accesorii care pot usura montajul
- prelucrari speciale
- 0 (zero) pierderi la montaj

 

Proprietati: material (practic) fara porozitate si fara retea de microfisuri, rezistenta la cicluri inghet - dezghet, rezistenta la actiunea radiatiilor UV, rezistenta la patare, material putin casant, material usor prelucrabil (taiere, gaurire)


Glafuri de exterior din PVC

glaf-exterior-pvc-8mmMontarea unui glaf exterior adecvat devine componenta obligatorie a sistemului de protectie hidrofuga a cladirii. Improvizatiile sau ignorarea necesitatii acestui element are consecinte negative. Iata de ce este nevoie de un sistem de glaf exterior profesional, capabil sa ne protejeze cu adevarat peretele.

O fereastra montata pe un perete exterior trebuie prevazuta obligatoriu cu glaf . De aici si aprecierea ca o ferestra fara glaf catre exterior este o fereastra neterminata.

Uneori se refuza din motive financiare achizitionarea si montarea glafurilor exterioare Economia este doar aparenta, existand riscul de a investi in fiecare an in reabilitarea peretelui.

Caracteristici:

  • Latimi cuprinse intre 110 mm si 250 mm.
  • Produsul are un finisaj lucios, favorizeaza scurgerea apei in exterior
  • Sunt disponibile si capace laterale de inchidere din PVC rezistente la razele ultraviolete.