PERGOLE SI TERASE

Pergolele din aluminiu sunt elemente arhitecturale atasate exteriorului casei dumneavoastra pentru a crea spatii de recreere confortabile si placute privirii.

Construite din aluminiu , ofera o ambianta placuta si au menirea sa contureze, prin amplasament, intrarea in casa, evidentierea unei terase sau a unei gradini, imbunatatind cu minimum de efort, aspectul acestora .

Pentru acoperis se foloseste sticla securizata si laminata  incadrata in perete cortina din aluminiu sau material textil impermeabil fix sau retractabil .

 

PERGOLE CU ACOPERIS FIX                                                                                       PERGOLE CU ACOPERIS RETRACTABIL

acoperisfixrectractabilpergole

 

 

WINTER GARDENS

Orangerie - Cel mai complex model de Gradina de iarna prezentand nenumarate avantaje : izolatie buna, protectie impotriva infiltrarii apei prin acoperis, multitudinea de elemente decorative interioare si exterioare. Pe langa acestea, Orangeria permite arhitectilor sa se "joace" cu tipul de acoperis putand realiza combinatii de conectari la diferite tipuri de cladiri, in diferite unghiuri, multumita structurii metalice sau de lemn, conectari ce nu pot fi realizate cu celelalte tipuri de Wintergarden.

Terasele de iarna sunt extinderi ale locunitei dumneavoastra. Le veti folosi ca pe o camera de relaxare , romantica ... o oaza de liniste .

 

LUCRARI REALIZATE                                                                                                   TIPURI DE CONEXIUNI LA ZID

lucrarirealizateconexiunilazid

 

 

 

Executam lucrari in toata tara !

Termen de executie : 20-30 zile lucratoare din momentul platii avansului .

Codrut Pop

Manager Vanzari

Bucuresti

0748.46.54.39

0767.11.00.22

Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

SIGLEPARTENERI