Sisteme usi si ferestre

Interfata noastra de zi cu zi cu lumea exterioara vine printr-o usa sau o fereastra. O fereastra ar putea fi cel mai important cadru in cladire, deoarece are obiective foarte dificile si contradictorii.
O usa sau o fereastra are rolul de a lasa lumina soarelui de a intra in cladire,pastrand structura izolata de elementele naturii, durabile pentru a asigura o functionalitate de lunga durata, cu consum minim de cadre vizibile.
Produsele ETEM pentru usi si ferestre ofera o gama larga de solutii pentru a realiza practic fiecare aplicatie rezidentiale sau comerciale, cum ar fi deschiderea usilor, simple si doua ferestre frunze cu mecanisme de inclinare si randul sau, sisteme glisante, rame fixe, ferestre rotative, usi batante, sisteme glisante mari, cu lift si functionalitati de diapozitive, sisteme pentru constructia de intrari principale si multe altele.
intr-o era in care estetica sunt de o importanta semnificativa in arhitectura moderna, ETEM ofera o colectie larga de profile de contur drepte si rotund pentru a satisface cerintele arhitecturale traditionale si contemporane permit utilizatorului sa selecteze sistemul de alegerea sa.
Conservare a energiei a fost o conditie fundamentala in noua generatie ETEM de proiectare eficiente energetic. Fara cuprinde, functionalitatea, aspectul estetic si de performanta de lunga durata, toate aceste caracteristici trebuie sa fie adunat in sisteme care ofera caracteristici sporite de izolare termica, reducerea zgomotului, rezistenta la vant si la penetrarea apei.
Cu prezenta internationala in Europa, ETEM ofera o varietate de sisteme, in functie de individualitatea fiecarei piete. Utilizatorul final poate beneficia de sistemul de alegere