Profile e97 bravo

_E97BRAVO_187Sistemele de fatada Etem au fost dezvoltate pentru a permite montareasigura a diferitelor materiale de fatada a peretelui suport al cladirilor.
TOATE sistemele de fatada ventilate ce sunt proiectate bazeaza pe EIS (ETEM Integrated Solution). EIS Este abordarea holistica, formata din proceduri si regulamente de constructie, cu scopul de a crea sisteme arhitecturale cu cel mai inalt nivel de securitate, Proiectare OPTIMA sI usurinta de utilizare.
Au Fost respectate standardele de conducere si reglementarile europene. Cu TOATE sistemele vanzare ETEM garanteaza Economia de Energie si Eficienta, aspect exterior excelent, ventilatie naturala SI MONTAJ rapid.
Bravo Sistem Este proiectat pretul instalarea de materiale COMPOZITE SI FOI de metale principiul utilizarea principiului mai de succes de panouri suspendate.
paleta1Bravo Este Solutia optima a scris fatada mari si placa, asigurand instalarea rapida si SIGURA o casetelor panou Compozit si raspuns optim la dilatarea termica a materialului.

Materialul potrivit pentru montare:

• Materiale COMPOZITE
• FOI de metale

Beneficii

SISTEMUL ofera:
• Design unic, ingrijire combinatie profilele Principale de sprijin cu montare in forma de L consola de Perete
• Peste 30 de tipuri de Perete 40-300 mm innerbox Numar de fire, de ingrijire a asigura alinierea materialului fatadei version timp ce elimina abaterile de la Baza constructiei
• ajustabilitate 3-dimensionale facilitarea usurinta de Instalare

 

 

 

 

 

 

paleta2