Fatade Magazin

all1111111

Fatade pentru magazine :
AlcoPlast isi propune sa se impuna in domeniul tamplariei din sticla securizata prin abordarea profesionala a clientilor, oferind un pret corect si respectarea termenilor de executie.
Pentru magazine, cafenele, patiserii, etc. sticla este acum una dintre cele mai utilizate materiale din lume.


Sticla securizata este obtinuta prin incalzirea sticlei intr-un cuptor de securizare pana la cca 700 gradeC, urmata de racirea brusca. Prin acest procedeu se echilibreaza tensiunile din interiorul sticlei, ceea ce ii confera calitatile specifice sticlei securizate. Geamul este solid in cazul unui impact mecanic puternic. In caz de spargere, sticla securizata se descompune in bucati foarte mici,anuland riscul unor accidentari.

 

 

Montaj & Garantie

Momentul ideal montajului este inainte de a pune gresiia /marmura/faianta , pentru ca vom putea ingropa profilul perimetral.

Se pot monta si daca gresi/marmura este deja pusa, dar va fi vizibil profilul perimetral. Pentru montajul sticlelor de gabarit mare,trebuie luat in calcul faptul ca trebuie un spatiu de manevrare. Termenul de executie a unei lucrari este de 10 zile lucratoare.

Design & Siguranta

Alcoplast continua eforturile de a imbunatati si infrumuseta sistemele cabine de dus, acordam o atentie deosebita calitatii sticlei si feroneriei, asigurand cel mai inalt nivel de securitate.
Executam la comanda orice model /dimensiuni de cabina de dus .
Alcoplast ofera o garantie pentru montaj de 6 ani.


 

Ing. Codrut Pop

Manager Vanzari      0748.46.54.39
0767.11.00.22
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Alexandru Obreja

Consultant Vanzari         0730.61.25.24
    0751.58.92.12
Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza