COPERTINE DIN STICLA

imaginlucraricopertineCopertine din sticla securizata

Se potrivesc oricaror tipuri de cladiri: case de locuit, intrari de institutii, magazine si nu num
ai.

Copertina este alcatuita din elemente de inox si sticla .

Sistemul  este disponibil in diferite versiuni, depinzand de numarul foilor de geam, de numarul punctelor de fixare precum si de directia de evacuare a apei.

In fiecare caz, sticla este executata din geam securizat si/sau laminat, sticla testata impotriva caldurii si a umezelii excesive.

Geamul poate fi clar, colorat reflexiv, sablat sau serigrafiat, grosimea geamului depinzand de marimile si solicitarile pe care trebuie sa le suporte.

In momentul proiectarii, dimensionarea configuratiei geamului se face tinand cont de dimensiunea placilor din sticla de numarul punctelor de prindere, de distantele intre aceste puncte de prindere, de valorile incarcaturilor cumulate ( greutatea copertinei in sine, incarcarea cu zapada din timpul iernii, rezistenta la forta vantului), etc
De aceea fiecare astfel de copertina va trebui sa contina un proiect, astfel incat rezistenta ei sa nu creeze probleme de siguranta in timp.

 

Exemplu_pret

Pret 850 Euro / m.p.
Suprafata 2m/1m
Sticla securizata si laminata 6.2.6 mm,clara
Sisteme de montaj din inox sau aluminiu

 

 


Ing. Codrut Pop

Manager Vanzari

(proiectare,ofertare,contractare)

telefon : 0748.46.54.39
              0767.11.00.22
e-mail : Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Untitled-1