Garantia lucrarilor

a.Garantia pentru profilele din PVC marca Salamander sau Rehau este de 5 ani si este acordata pentru lipsuri care nu pot fi descoperite la livrare si exclusiv pentru cazul in care profilele isi pierd culoarea initiala, prezinta deformatii peste limitele admise sau fisuri care nu sunt cauzate de de socuri mecanice, termice sau chimice datorate unor factori externi.

b. Garantia pentru feroneria marca ROTO este de 5 ani pentru sistemul ROTO NT si de 3 ani pentru zarurile si sildurile de usi ROTO cu conditia respectarii instructiunilor de intretinere si utilizare. Feroneria respecta normele RAL-RG 60713

c. Garantia pentru sticla termopan este de 5 ani si consta in mentinerea proprietatilor fizico chimice si termoizolante ale acesteia.

d. Garantia pentru Plasele antiinsecte, Rulouriledin PVC si Aluminiu si Glafurile comercializate de SC ALCO PLAST EURO-GROUP SRL este de 2 ani.

e. Garantia pentru montajul tamplarie PVC este de 5 ani .

f. Garantia pentru sistemele de balustrade din sticla , fier forjat , lemn , aluminiu ,inox , inclusiv pentru montajul lor, este de 3 ani .

g. Garantia pentru usile de interior melaminate , furniruite sau din lemn masiv este de 3 ani .

h. Garantia pentru elementele din sticla securizata , usi , placari pereti cu sticla , compartimentari spatii ,copertine, este de 5 ani daca se alege feronerie Dorma sau de 3 ani daca se alege          feroneria GEZE. Orice alt tip de feronerie , are garantie 6 luni .

Nota : Garantia se poate dubla pentru un cost suplimentar de doar 2 % din valoarea totala a lucrarii .

e. Termenul de garantie se majoreaza cu durata de timp dintre reclamarea defectului si remedierea acestuia. Produsele inlocuite in cadrul perioadei de garantie vor beneficia de o noua perioada de garantie ce incepe din momentul inlocuirii acestora.

f.  In cazul in care produsele ce fac obiectul acestui contract sunt livrate fara montaj iar montajul acestora cade in sarcina Beneficiarului, vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele defectiuni ce pot apare din cauza unui montaj sau transport incorect.

g. Beneficiarul are dreptul in perioada de garantie la repararea in mod gratuit a produselor care fac obiectul defectelor reclamate – daca defectiunile au fost datorate unor vicii ascunse datorate executantului si beneficiarul a respectat toate clauzele Contractului de Vanzare – Cumpare si ale Certificatului de garantie. In cazul in care defectele nu se pot remedia prin reparare produsele vor fi inlocuite.

h. Orice sesizare privind eventualele defecte se vor adresa doar catre SC ALCO PLAST EURO-GROUP SRL la adresa de mail : Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .